streda 1. apríla 2015

Vintage health



Rozhodla som sa, že tento blog povediem viac lifestylovým smerom, keďže okrem dizajnu je mojou slabosťou a zároveň koníčkom fitness a "healthy life". Preto dnes prichádzam s podľa mňa úplne dokonalou kyjevskou predajňou ovocia RAMBUTAN, ktorá je dôkazom toho, že aj klasický zelovoc sa dá zariadiť so štýlom :) Rambutan umožňuje hosťom ochutnať čerstvé ovocie, koktaily, smooothie, šaláty, džemy a dokonca aj víno.

Už prvý pohľad na výklad a vstup do predajne evokuje v ľuďoch pocit, že ide o štýlový bar či kaviareň. O to príjemnejšie je zistenie po vstupe, keď zistíte že ste vošli do oázy zdravého životného štýlu. Hneď pri vchode je vás privíta stôl s rôznymi exotickými druhmi ovocia, chladiace boxy s vínom a ovocnými šťavami. Svojskú atmosféru dodávajú priestoru drevené prepravky s nálepkami medzinárodných dovozcov ovocia, ktoré sú prikryté corianovými "servítkami". 

Celý interiér pôsobí ako harmonická zmes štýlov..vintage, retro, industriál.. Dúfam, že tento článok inšpiruje niekoho aj tu na Slovensku a bude takýchto zdravých a navyše štýlových obchodov pribúdať :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára